Vždy pri návšteve a obhliadke bytu či nehnuteľnosti si všímame to, či byt má plastové okná. Klasické drevené okná nikto nechce, pretože sú staré a väčšinou aj vo veľmi zlom stave. Drevo časom stráca svoj pekný vzhľad aj použitie. Mnohé staršie  byty však ešte majú drevené okná a ich noví majitelia sa ich snažia čo najrýchlejšie vymeniť. Výmena okien za plastové je celkom drahé a musíte popozerať rôzne obchody, kde predávajú plastové okná. Plastové okná sú skvelé na bývanie. Dokonale izolujú, čo mnohým ľuďom privádza k názoru, že aj oni by mali mať plastové okná.

komfort

Svoje okná v byte si môžete ešte viac vylepšiť. Viete ako? Je to tým, že si necháte namontovať vonkajšie žalúzie. Vonkajšie žalúzie si začalo montovať mnoho ľudí, pretože vidia zmysel týchto žalúzií. Ak je letné počasie, vonkajšie žalúzie vám urobia v byte teplotný rozdiel až sedem stupňov. To je už na pocit veľmi príjemná teplota. Takto viete prečkať teplé letné mesiace. Nevýhodou takýchto vonkajších žalúzií je to, že keď si ich zatiahnete, máte v byte tmu. Svoj novozakúpený byt si viete prerobiť až od podlahy. Podlahy si mnohí ľudia vyberajú plávajúce.

bývanie

Plávajúce podlahy sa veľmi ľahko skladajú a nepotrebujete k tomu žiadne návody. Sama som skladala plávajúcu podlahu, takže viem, o čom hovorím. Plávajúce podlahy sú dostupné v rôznych odtieňoch dreva. Avšak prerobenie bytu týmto nekončí. Je dôležité vymaľovať. Najvhodnejšími farbami na vaše steny je biela alebo krémová. Niektorí si dávajú aj farebné pastelové odtiene, ktoré však nie sú až tak peknými. Pri bielych alebo krémových stenách sa vám jednoduchšie bude kupovať ostatný nábytok alebo zariadenie do vášho nového prerobeného bytu. Mnohí hneď myslia na výmenu kuchynskej linky. Je to časť kuchyne, ktorá by mala byť taká, akú si ju predstavujete v svojich tajných želaniach.